Be ,,skandalų“, bet labai emocingai, nuoširdžiai ir įdomiai.
Be ,,žvaigždžių“, nes manome, jog kiekvienas yra išskirtinis.
Be ,,krizenimo“, tačiau apie tai, kas tūkstantmečius buvo ir amžiams išliks svarbiausia.
Ir be ,,purvasklaidos“, nes galima (ir pagaliau norisi!) – su pagarba kitiems bei pačiam sau.

 

Kiekvieną penktadienį 16 val. per BALTIJOS TELEVIZIJĄ kviečiame žiūrėti vienintelę vaidybinę-diskusijų laidą vaikams ir paaugliams ,,GIMNAZISTAI"!

Vaidybinę laidos dalį galite žiūrėti ir komentuoti čia!
Mums rūpi Jūsų nuomonė, tad žiūrėkite ir išsakykite savo nuomonę, klauskite ir siūlykite!

TV laidos kartojimas - šeštadienias, 8 val. ryto per BTV.

Vaidybinė-diskusijų laida ,,Gimnazistai“ – tai laida, kurioje keliami bei sprendžiami labai svarbūs klausimai visiems maištingiems, reikliems ir principingiems jauniems žmonėms. Šioje studijoje visi drauge nuoširdžiai ieško galimų sprendimų iš bauginančių aklaviečių ir daugialypių situacijų. Čia paaugliui ne tik suteikiama galimybė kalbėti, bet ir tikrai girdima jo nuomonė.
Didžiulis būrys kūrybingų, išradingų, geranoriškų ir žingeidžių paauglių vaidybinėje laidos dalyje atkuria tas mūsų kasdienio gyvenimo akimirkas, kurios sukelia daugiausiai emocijų, nerimo, aistrų, beribio nusivylimo ir apmaudo. Tačiau daugelio blogybių gyvenime galime nepatirti, jos gali mažiau sužeisti, gal net brandinti, ugdyti ir įkvėpti, jei tik yra su kuo apie tai atvirai pasikalbėti.
Tuo nuoširdžiai ir nepaisydami visokių gyvenimo aplinkybių atkakliai tikime mes – ,,Gimnazistai“, todėl kiekvieną savaitę penktadieniais po pamokų, 16 val., kviečiame visus jaunus, ieškančius, bręstančius ir neabejingus į normalų pokalbį ,,prie arbatos“ žiūrint Baltijos televiziją.
Mes siūlome jums išgirsti įvairias bendraamžių nuomones, patyrusių žmonių požiūrį ir suteikiame nuostabią galimybę kiekvienam to norinčiam tapti laidos bendraautoriu ir dalyviu.

,,Gimnazistai“ – jaunų žmonių lūpomis apie jaunų žmonių sielos nerimus tiesiai į jaunų žmonių širdis bei protus.

Projektas vykdomas iš dalies finansuojant Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijai pagal Nevyriausybinių organizacijų, dirbančių šeimos gerovės srityje, veiklos projektų finansavimo priemonę.


Projektą remia LCC tarptautinis universitetas



... daugiau



Dėmesio Vilniečiams gimnazistams ir vidurinių mokyklų 7-11 klasių mokiniams!


Nori tapti laidos ,,Gimnazistai“ aktyvus dalyvis ir įsijungti į veržlų, smagų ir žodžio kišenėje neieškantį gimnazistų kolektyvą?
Mes po pamokų renkamės kartą per savaitę: filmuojamės laidoje, kuriame vaidybinius siužetus, švenčiame savo gimtadienius, draugaujame, pramogaujame. Jei nori tapti vienu iš mūsų, parašyk mums: info@gimnazistai.lt
Rašyk jau dabar. Kuo anksčiau gausime tavo laišką, tuo greičiau pakviesime. Nepamiršk nurodyti: vardo, pavardės, kurioje mokykloje ir kurioje klasėje mokaisi. Taip pat nors trumpai pristatyk save – koks esi, kuo domiesi, apie ką svajoji. Būtų gerai, kad prikabintum ir savo nuotrauką.

Gerbiami mokyklų vadovai, klasės auklėtojai, mokytojai,


Vaidybinė-diskusijų laida ,,Gimnazistai” suteikia galimybę 7-11 klasių mokiniams dalyvauti laidos diskusijų filmavimuose. Tai ne tik unikali galimybė mokiniams pareikšti savo nuomonę aktualiais klausimais, pristatyti savo mokyklą, bet ir susipažinti su televizijos ,,virtuve“.
Kviečiamos 15-20 žmonių grupės, lydimos mokytojo arba klasės auklėtojo. Dėl detalesnės informacijos apie dalyvavimą laidoje prašome rašyti Elena@gimnazistai.lt arba skambinti telefonu +370 686 30508.

Pagarbiai,
Laidos rengėjai


© 2009 Visos teisės saugomos VšĮ "Gimnazistai"