Kviečiame:

VšĮ ,,GIMNAZISTAI” kviečia Jus dalyvauti rėmėjo statuse vykdant projektą ,,Vaidybinė-diskusijų TV laida ,,Gimnazistai“ ir interneto puslapis ne tik vaikams ir jaunimui“.

Auditorija:

480 tūkstančių 7-17 metų amžiaus vaikų bei paauglių, jų tėvai, kiti suaugę šeimos nariai (250-300 tūkst.), pedagogai, socialiniai darbuotojai, psichologai (apie 30 tūkst.) bei visi, kam rūpi vaikų bei paauglių ugdymas, požiūriai, aktualijos.

DÄ—kosime:

Projekto rėmėjams už pagalbą padėkosime skelbdami jų vardus/organizacijų pavadinimus bei logotipus laidos pradžioje ir pabaigoje, taip pat projekto laikotarpiu projekto rėmėjo logotipas, kita informacija, nuoroda į rėmėjo interneto puslapį būtų talpinama interneto puslapyje www.gimnazistai.lt. Mūsų tinklapyje galėtų būti teikiami ir rėmėjo ar jo atstovų komentarai projekto temomis.

Dėl visų papildomų su projektu ir jo rėmimu susijusių klausmų maloniai prašome kreiptis Elena@gimnazistai.lt arba telefonu: +370 686 30508 .
Nuoširdžiai tikimės, kad pritariate projekto ,,Gimnazistai“ misijai bei tikslams ir rasite galimybę padėti jį įgyvendinti mūsų augančios kartos labui.
Be Jūsų geranoriškumo ir pagalbos vaikai gali užaugti negavę iš suaugusiųjų to, kas svarbiausia...

Dėkoju už skirtą laiką ir dėmesį.

Pagarbiai
dr. Elena MartinonienÄ—

© 2009 Visos teisės saugomos VšĮ "Gimnazistai"