Mūsų svečiai


KREIPIMASIS Į UŽSIENIO LIETUVIŲ BENDRUOMENES, ORGANIZACIJAS, BENDRAMINČIUS!

Mielieji!
Kreipiuosi kaip ne pelno siekianti organizacija VšĮ ,,Gimnazistai“.
Labai apibendrintai mūsų veiklų tikslas galėtų būti formuluojamas taip – auginti vaikus, kad kiek vėliau nebūtų beviltiškai liūdna ir gėda dėl netinkamai įvykdytų mūsų, suaugusiųjų, pareigų...
Nuo 2009 m. kuriame vaidybinę diskusijų TV laidą ne tik vaikams ir paaugliams ,,Gimnazistai“. Po truputį, labai sunkiai, bet atkakliai, bandome pasiūlyti mūsų vaikams deramą suaugusiųjų dėmesį ir rūpestį jais, kitokias, nei įprasta mūsų viešojoje informacinėje erdvėje vertybes, kurias drauge su jais atrandame per atvirą, nuoširdų pokalbį, per intriguojančią diskusiją, per dėmesingą jų pasaulio pažinimą.
Daugiau apie mus yra ir FB ir internete www.gimnazistai.lt , o 2010 m. laidų galite rasti www.bernardinai.lt įvedę į paiešką gimnazistai.

Siekdami, kad mūsų idėjos plistų, rastųsi daugiau galimybių realizuoti šią laidą ir kitas ją papildančias veiklas kokybiškai ir kūrybiškai geriau bei efektyviau, sumanėme pateikti mūsų kuriamus audiovizualinius kūrinius kaip prenumeruojamą mokymo priemonę.

Džiaugiamės, kad vis daugiau mokyklų taria mums „taip“, tad jau dabar galime pasakyti, kad 2012 metais 34 mūsų mokymo priemonės tikrai pasieks mokyklas DVD laikmenose, o jų pagridu tapsiančios 90 min. trukmės smagios, karštos ir vertingos augančiai kartai diskusijos bus tiesiogiai transliuojamos intenetu. Šiandien taip pat turim pagrįstų vilčių, kad specialiai ,,tėvams“ suredaguotas mūsų tiesioginių diskusijų variantas išvys ir vieno iš Lietuvoje transliuojamų TV kanalų eterį.

Į Jus kreipiamės manydami, kad esame reikalingi ir tiems vaikams, kurie auga, bręsta bei atranda save ne Lietuvoje. Siūlome Jums bendradarbiavimą, mūsų mokymo priemonės prenumeratą ir dalyvavimą tiesioginėse diskusijų trasliacijose. Jei įdomu, yra noro – galime sumanyti ir daugiau sąveikos būdų, pasiūlytas sąrašas tikrai nėra baigtinis!
Jūsų palaikymas, dalyvavimas, Jūsų parama per prenumertą mums tikrai labai labai svarbi ir reikšminga! Tikiuosi, kad mes Jums taip pat esame reikalingi...

Su dideliu tikėjimu, kad pasiūlymas bendrauti neliks be atgarsio,

nuoširdžiai Jūsų -
projekto autorė bei kūrėja
dr. Elena Martinonienė


... atgal

© 2009 Visos teisės saugomos VšĮ "Gimnazistai"
    

Laidos 2009 - 2011